Selecteer een pagina

Hi jij daar!

Mama van één, twee, drie of zelfs meer kids. Of misschien heb je nog maar net een klein wondertje in je steeds dikker wordende buik groeien! 

Misschien is school al een hele tijd geleden en ben je (net als ik) blij dat je er vanaf bent. Maar wat als ik je vertel dat jij absoluut opnieuw een student wilt worden? Zou je dat geloven?

Bij The MOM Academy zorgen we ervoor dat leren weer leuk wordt! Want hoe vaak heb jij met je handen in het haar gestaan omdat je niet wist wat je moest doen? En jij bent niet alleen. 

Daarom bedacht ik The MOM Academy, dé plek voor moeders die meer willen weten, en samen willen werken aan een beter (gezins)leven. Lees je gauw verder hoe jij hier aan mee kunt doen?!

 

THE MOM ACADEMY CURICULUM

Minimaliseren voor mama's

Moeders hebben geen tijd voor het opruimen van allerlei rommel die eigenlijk niet eens in huis hoort te zijn. En daarom ben ik groot fan van minimaliseren. Deze maand duiken we in de wereld van het minimaliseren. De eerste paar stappen richting een voller leven met minder.

Me-time voor een betere 'we-time'

Me-time is hot. Maar dat geldt meestal voor jonge millennials die het druk hebben met studie, vrienden en werk. Maar moeders hebben nog veel meer behoefte aan me-time. Wanneer ging jij voor het laatst alleen naar de wc, of las je ongestoord een boek voor een uur. Deze maand laat ik je zien waarom me-time belangrijk is. Niet alleen voor jou, maar je hele gezin!

'Nee' is ook een antwoord

Moeite met teveel doen en te weinig tijd hebben. Of wil je eigenlijk niet meer luizenmoeder zijn, maar liever wat anders doen? Wie weet heb je last van lastige vragen van je kids. ‘Nee’ zeggen lijkt vaak NOT DONE, maar is eigenlijk heel gezond.

Wat doe je als je kind 'anders' is?

Normale kinderen bestaan niet. Maar wat als je kind niet zoals gemiddeld is… Of zelfs compleet anders? Hoe help je je kind daarbij, en hoe ga je hier zelf mee om?

TV's, tablets, telefoons en meer media

Om schermen kun je niet meer heen! Maar wat is nou goed voor een kind. En hoe lang kun je je kind laten spelen op een tablet. Vanaf wanneer is een telefoon onoverkomenlijk? 

Zero Waste voor bewuster leven

Dag plastic soep, hallo wereldverbeteraar. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor je kinderen. We gaan dieper in op zero waste. Wat is het, hoe doe je het en vooral hoe pas je dit in een modern gezin toe. Wij helpen je graag!