Afval verminderen met kinderen Zero Waste – MINI COURSE

november 14, 2018

Je wilt meer weten over afval verminderen met kinderen. Hoe doe je dat? Waar komt al dat plastic trouwens allemaal vandaan? En vooral wat doe je ermee? Hoe kun je het best het plastic afval minderen of zelfs helemaal terug brengen tot bijna niets? Tessa vertelt je er in deze MINI COURSE meer over en helpt je op weg naar een leven met minder afval.

In deze cursus leer je  in verschillende modules over hoe jij je zero waste avontuur kunt starten. De volgende modules komen aan de orde tijdens deze MINI COURSE ‘Afval verminderen met kinderen’.

Inhoud ‘Afval verminderen met kinderen’ – MINI COURSE 

  • Intro
  • Module 1 – Luiers
  • Module 2 – In de keuken
  • Module 3 – Speelgoed
  • Module 4 – Naar school
  • Module 5 – Freebies
  • Tot slot

Over jouw mentor: Tessa – Awkard Duckling

Tessa is getrouwd en moeder van twee kinderen. Daarnaast is ze oprichtster van het blog Awkward Duckling, waar ze schrijft over duurzaam, bewust en minimalistisch leven met een druk gezin. Door de komst van haar kinderen is ze kritisch gaan kijken naar haar eigen leefstijl. Ze kwam tot de ontdekking dat ze als gezin grote stappen konden zetten richting een eenvoudiger en duurzamer leven. Een leven waarin aandacht voor elkaar en liefde en respect voor mens, dier en milieu centraal staat. Sinds dat besef zet ze zich, samen met haar gezin, elke dag in voor een bewuster en groener leven. Op haar blog deelt ze haar ervaringen en tips. Met Awkward Duckling wil ze laten zien dat bewust en duurzaam leven helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en haar benadering van duurzaam en minimalistisch leven is dan ook vooral praktisch en toegankelijk te noemen.

 

 

 


(nog) Geen kinderen?! Dan is deze cursus waarin je leert afval te verminderen minder relevant. Hiervoor kun je beter de MasterClass ‘Zero Waste’ volgen. Deze gaat dieper in op het minderen van afval op verschillende gebieden, die ook toepasbaar zijn voor hen zonder kids….

Volg deze module

Module Content

Hoofdstukken Status

Reacties zijn gesloten.