voor Contributors

doelen stellen als moeder

Je hebt een online cursus en wilt graag meer cursisten krijgen…

Jouw online cursus verkoop je aan je eigen volgers en bezoekers… Maar je wilt graag meer cursisten. Maak dan gebruik van hét platform voor online cursussen voor moeders, ‘The MOM Academy’. Jouw cursus komt dan als een product in de webshop te staan.

Je hebt een cursus, maar geen plek om het online te zetten…

Wie weet heb je wel al een cursus helemaal geschreven of zelfs gefilmd, maar heb je geen plek om het online te plaatsen. Veel online leeromgevingen kosten een fors maandelijks bedrag om jouw cursus te hosten.

moeder zorgen voor uiterlijk is een must

Jouw cursus in The MOM Academy webshop

De voordelen van jouw cursus in The MOM Academy zetten is dat je hiermee veel meer moeders bereikt, en dus toekomstige cursisten.

Jouw cursus komt als product te staan in de webshop, waarna bezoekers worden doorgestuurd naar jouw eigen cursus pagina. Via deze link houden wij de verkopen bij (over elke verkoop draag jij een affiliate percentage af).

Jouw cursus in The MOM Academy online leeromgeving

Wil je geen tijd en moeite steken in het inrichten van een online leeromgeving, of het betalen van een maandelijkse fee, dan is het hosten van jouw cursus in The MOM Academy online leeromgeving dé oplossing.

Wij zorgen voor alle achtergrond systemen, de betalingen etc.

Jij draagt per verkoop een percentage af aan The MOM Academy (voor het gebruik van alle betaalde systemen, plug-ins, hosting, Mollie betalingen etc.)  

moeder zorgen voor uiterlijk is een must

Jouw cursus of e-book past in één van de volgende categorieën

In The MOM Academy hebben we drie categorieën waarin de cursussen of e-books moeten passen (om zo overzicht en duidelijkheid te bewaren).

Smarter Momlife – voor moeders die graag praktisch willen doorgroeien in hun persoonlijke leven en het gezinsleven.

Business Momlife – voor moeders die een eigen bedrijf hebben of willen beginnen en een cursus kunnen gebruiken, waarbij ze van hun passie hun inkomen maken.

Ultimate Momlife – voor christelijke moeders die op zoek zijn naar een bewuste opvoeding vanuit bijbels perspectief. 

Ook enthousiast?

Wordt dan vandaag nog een contributor bij The MOM Academy

Download dan hier onder de ‘Contributor Informatie-kit’ en lees meer.
Wil jij nu ook contributor worden? Neem dan contact met ons op, dan nemen we graag de mogelijkheden graag in een  persoonlijk gesprek met je door.

.